
بروزرسانی: 30 خرداد 1404
سه اصل اساسی در بازارهای مالی
سه اصل اساسی در بازارهای مالی
کانوس با تاسیس یک شرکت متفاوت سعی کرد بر خلاف سایر رقبا، بر فروش استقراضی سهام تمرکز کند. بدون بازار های مالی، سرمایه نمی تواند به طور کارآمد اختصاص یابد و فعالیت های اقتصادی مانند تجارت، سرمایه گذاری ها و فرصت های رشد به شدت کاهش می یابد. در مقایسه با یکدیگر، تحلیل بنیادی برای مدت زمان بلندتری استفاده می شود و برای شناسایی ارزش واقعی شرکت یا بازار مفید است. از طرف دیگر، تحلیل تکنیکال بیشتر بر روی میان مدت و کوتاه مدت تمرکز دارد و برای شناسایی ترندهای بازار و شناسایی نقاط ورود و خروج از بازار مفید است. همچنین، تحلیل تکنیکال به طور خاص برای سرمایه گذارانی که به دنبال معاملات سریع هستند مورد استفاده قرار می گیرد.
- همچنین آموزش واردات از چین با وانیکس شامل مراحل مقدماتی واردات تا خرید کالا و حمل آن به ایران و حتی نحوه فروش بیشتر در ایران توسط شرکت وانیکس برگزار خواهد شد.
- ضمن اینکه در بسیاری از شرایط امکان شراکت در تصمیم گیری های شرکت مورد نظر نیز برای فرد ایجاد می شود.
- در بازار نقدی، مبادله کالاها و پول بین فروشنده و خریدار در زمان حال صورت می گیرد، چنان که این امر در مقابل بازار آتی قرار دارد که در آن چنین مبادلاتی در تاریخ مشخصی در آینده رخ می دهد.
در بخش های بعدی، به طور مفصل راجع به هر کدام از انواع بازار مالی صحبت خواهیم کرد. به بازاری که در آن سهام از طریق بازارهای منسجم و قانون مند مانند بورس؛ توزیع و مبادله می شود، بازار سهام یا به اصطلاح بازار بورس گفته می شود. بازار سهام که خود زیر مجموعه بازار سرمایه نیز محسوب می شود یکی از بزرگترین بازارهای مالی است که سهام شرکت های کوچک و بزرگ پذیرفته شده در بورس مطابق با قوانین و مقررات آ« مورد معامله قرار می گیرد. بازار سهام خود متشکل از گروه ها و صنایع مختلف اقصتادی، معدنی و تولیدی است که دربرگیرنده چرخه اقتصادی یک کشور است. به همین دلیل بجای اینکه معاملات مستقیم روی سهام شکل بگیرد، شاهد قراردادهای اختیار خرید و فروش و اهرمی هستیم. ویژگی های که در بالا ذکر شد به نوعی موجب شده اند تا بازار فارکس نسبت به سایر بازار های مالی جذابیت خاصی داشته باشد و افراد بیشتری همه روزه وارد بازار فارکس شوند .
تازه های سرمایه های دیجیتالی
اینها به عنوان بازارهای کالای اسپات شناخته می شوند، جایی که کالاهای فیزیکی با پول مبادله می شوند. ویژگی شاخص بازار پول این است که لازم نیست دریافت پول و انجام مخارج در یک زمان انجام شود. در ایران بازار فرابورس معادل بازار خارج از بورس است و تنها تفاوتی که در آن ها وجود دارد این است که بازار فرابورس دارای یک مکان فیزیکی است. افرادی در بازار وجود دارند که حاضر به پذیرش ریسک ناشی از نوسانات قیمت ها هستند. بازار سرمایه ابزارهای قابل معامله در خود را از لحاظ چرخه عمرشان در دو بازار مختلف در خود جای داده است.
بازارهای مالی بر اساس ساختار سازمانی
اساساً بازارهای مالی در تمامی کشورهای دنیا وجود دارند، با این تفاوت که برخی از آن ها کوچک بوده و تنها چند شرکت کننده دارند و بعضی دیگر همچون بازارهای فارکس، روزانه میلیون ها دلار معامله را تجربه می کنند. این بازارها برای عملیات روان تر و همچنین تأمین سرمایه جامعه بسیار مهم هستند و تمامی انواع اوراق قرضه را معامله می نمایند. در نهایت شما با شناخت انواع بازار مالی مانند بازار فارکس، بازار پولی، بازار سهام و بازار اوراق قرضه، می توانید با توجه به شرایط و بودجه و زمینه ی فعالیت خودتان، تصمیم بگیرید که می توانید در کدام زمینه فعالیت نمایید. برخی از نمونه های بازارهای مالی و نقش های آن ها شامل بازار سهام، بازار اوراق قرضه، کالاها و بازار املاک و مستغلات و چندین مورد دیگر است. این بازارها را می توان به بازار سرمایه در مقابل بازار پول، بازارهای اولیه در مقابل ثانویه و بازارهای فهرست شده در مقابل بازارهای خارج از بورس تقسیم کرد.
تحلیل تکنیکال به طور کلی به دو دسته تحلیل الگویی و تحلیل شاخص های فنی تقسیم می شود. در تحلیل الگویی، الگوهای شناخته شده در نمودارهای قیمتی شناسایی می شوند و در تحلیل شاخص های فنی، شاخص هایی مانند رشد روند قیمت، حجم معاملات، نرخ تغییر قیمت و متوسط های متحرک استفاده می شود. به عنوان مثال، تحلیل تکنیکال شامل استفاده از نمودارهای قیمتی مانند نمودار شمعی، نمودار خطی و نمودار نقطه ای است. با بررسی الگوهای قیمتی که در نمودارها مشاهده می شوند، مثل مثلث، پرچم و دایره، تحلیل گران تلاش می کنند پیش بینی هایی درباره روند قیمت دارایی ها برای آینده بیشتر کنند. اوراق بهادار را میتوان به اوراق بهادار بازار پول، اوراق بهادار بازار سرمایه یا اوراق بهادار مشتقه طبقه بندي کرد. اگر به تاریخچه بازارهای مالی نگاه کنیم می بینیم که در سال های اولیه تشکیل بورس، معاملات تنها از طریق مراجعه حضوری یا تماس تلفنی یا نامه نگاری با کارگزاران قابل انجام بود.